2019 рік проголошений Роком Святості подружжя на Україні. Головною подією для всіх віруючих подружніх пар був Всеукраїнський Конгрес сімей, який відбувся 20-22 вересня у Шаргороді та Вінниці, на Поділлі, в серці католицької України. В цьому конгресі приймало участь кілька тисяч вірян, декілька десятків священників та єпископів і посол ватикану в Україні археєпископ Клаудіо Гуджеротті. Нам пощастило не тільки приймати участь, але й свідчити про наше подружнє життя, про те як Рух END змінив його. Про дорогу до Бога Діми- бо він є хрещений і виховувався в православній, не практикуючій у вірі сім’ї. Про шлях, який ми пройшли в нашій родині, в яку ми прийшли з різним духовним вихованням, своїми амбіціями та попередніми невдалими стосунками та пораненими серцями. Та про шлях, який ще маємо пройти, щоб досягти цілі нашого подружжя- дороги до святості. Це насправді для нас був благословенний період часу, де ми вперше виступали перед такою великою та поважною аудиторію, для нас це також був і виклик, який ми прийняли. Найбільшим здивуванням для нас було запрошення до інтерв’ю на Радіо Марія, до якого ми не готувалися, але ми віддалися в руки Господа щоб він обділив нас потрібними словами для цієї справи. Дякуємо Господу за цю можливість, що ми могли на всю католицьку Україну презентувати Рух Equipes Notre-Dame, який є мало відомим поз

а Одесою та Чернівцями. А також за досвід, реколекції і знайомства з іншими віруючими подружжями. Хочемо закінчити словами гімну Конгресу за “Щастя віддати себе у цілковитому дарі”!

Вікторія та Дмитро Демедюк

left